סה"כ
5
חוות דעת - דרוג ממוצע
3.1
|
|
|
|
|
עובדים/עבדתם בשמו הקונדיטוריה?
|
|
Theworker >
חוות דעת שמו הקונדיטוריה
חוות דעת של עובדי
שמו הקונדיטוריה
10 - 1 מתוך 10
תרבות ארגונית ברמה נמוכה
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד עובד ייצור
בין השנים 2015 - 2010
|
14.07.2024
|
יתרונות:
|
חומרי גלם איכותיים
|
חסרונות:
|
משכורות נמוכות עם פירגון נמוך מאוד לעובדי הייצור
|
היה נחמד לתקופה
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מוכר פרונטלי
בין השנים 2016 - 2017
|
30.10.2021
|
יתרונות:
|
היה נחמד לתקופה וטעים
|
חסרונות:
|
היה נחמד לתקופה ועומס
|
מקצועית ברמה גבוהה
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד קונדיטור
בין השנים 2020 - 2020
|
17.06.2020
|
יתרונות:
|
עמדות נקיות, יש את כול הכלים ולא חסר כלום
|
חסרונות:
|
שעות עומס של הפקקים
|
עבודת זמנית טובה
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד מוכר
בין השנים 2015 - 2015
|
31.10.2019
|
יתרונות:
|
קביעת משמרות על פי הרצון שלך
|
חסרונות:
|
עבודה בערבי חג יכולה להיות קשה מאוד
|
חברה משפחתית,לטוב ולרע.קושי רב להתקדם.
|
|
|
עבד/ה
בתפקיד איש מכירות
בין השנים 2013 - 2014
|
19.04.2015
|
יתרונות:
|
ניתן להתחיל בשכר נאה יחסית. שיחות מוטיבציה וביקורת בונה וגם חיובית. מוצרים טובים ואיכותיים ביחס למפעלי מזון (ה"מפעל" עדיין מספיק קטן בכדי לייצר איכות טובה אך לא טובה מאוד כמו בקונדיטוריות ביתיות וקטנות)
|
חסרונות:
|
קשה להתקדם, חברה בעלת אופי משפחתי. אופק תעסוקתי לא ברור במיוחד, אלא אם יש רצון לאחר שנים להפוך למנהל חנות.
|
כל חוות הדעת באתר נכתבו באופן אנונימי ועצמאי ע"י הגולשים ומבטאות את דעתם האישית בלבד ולא את דעתו של האתר.
|
|
|
|
שכר |
|
התפתחות מקצועית |
|
עתיד החברה |
|
בטחון תעסוקתי |
|
הנהלה |
|
איזון עבודה משפחה |
|
רווחה |
|
ממליץ לעבוד בחברה |
|
אווירה |
|
אתגרים ועניין |
|
|
|
|
שמו הקונדיטוריה
|
|
|
|
|
|
|
100 עובדים משרדים ראשיים: חיפה |
|
|
|
|
|
חברה משפתחתית המתמחה במוצרי קונדיטוריה בסגנון צרפתי (בעיקר)
|
|
|